Zondag 7 september 2025
7 september 2025 - Santa Eulària des Riu, Spanje
Het was een latertje vanmorgen, Arjan was t eerste op en de rest volgde.
Het was drukkend benauwd buiten en bewolkt, alles plakte gelijk. Wel weer 29 graden.
De buren gingen naar huis en vroegen of wij hun luchtbed wilde, ja hoor dat wilde we wel nu hebben we er lekker 2.
Het was weer schoonmaak tijd en de werksters gingen aan de slag de mannen gingen ondertussen naar de supermarkt, we kregen een foto dat het keidruk en “gratis” was daar, haha
Buiten stond onze ontbijttafel in de zon, ja die scheen weer, dus hebben we besloten om binnen te ontbijten. Het was meer lunchen want we zaten al in de middag.
Diana en Arjan hebben daarna in het zwembad gelegen en ik heb de kaarten geschreven.
B&B terug zitten kijken en John heeft Max Verstappen zijn 3e overwinning zien halen.
Nu zijn Arjan en Diana zich klaar aan het maken voor de Ushuaia party waar oa Armin van Buuren vanavond komt draaien. John brengt ze zo weg als echte VIPS
en wij hebben besloten bij het huisje te blijven en hier in een naastgelegen tentje een pizza te eten.
Het naastgelegen tentje had diepvries pizza’s zo te zien op het bord buiten dat we zijn doorgelopen naar strand waar ook nog 2 tentjes zaten. Bij Brisa de la Mar zijn we gaan zitten met uitzicht op de zee.
john had als voorgerecht Iberische ham kroketjes en een entrecote en ik een pizza.
Als toetje beide een cheesecake.
Tegen 11 uur zijn we richting Ushuaia gereden om onze VIPS weer op te halen Hoe dichterbij we kwamen hoe drukker het werd. Even gebeld waar ze waren want we konden nergens parkeren. Ahh daar waren ze hup de auto in en weer terug naar huis. De verhalen barstte los…. ze hadden het super gevonden en waren helemaal blij. Het ene verhaal na t andere, mooi dat ze zo genoten hebben.
Thuis nog een drankje gedaan en naar bed.
Diana:8 september 2025Het was geweldig ❤️❤️
Astrid:8 september 2025Prachtige foto's weer. Ik zie weer veel lekkere dingen voorbij komen ook ❤️❤️
Jo:8 september 2025Leuke foto's. En lekker eten zo te zien. En welk nummer vonden Diana en Arjan het gaafst op de party?
Carry:8 september 2025Zo jullie weer een paar leuke dagen achter de rug en Diana en Arjan genoten van Armin van Buuren en John en Mirjam van hun etentje met uitzicht op zee.
Mirjam en john:8 september 2025Johannes voor Arjan: Mister Navigator en voor Diana: Bla bla bla