Zaterdag 6 september 2025
6 september 2025 - Santa Eulària des Riu, Spanje
Vanmorgen was Arjan als eerste buiten en had de tuinman/ poolboys gespot. Eerste keer dat ze gezien zijn. De mannen zijn brood gaan halen en we hebben ontbeten, daarna stond de hippiemarkt Las Dalias op t programma. Deze markt is in 1985 begonnen met toen 5 kraampjes nu is het de 2na grootste van het eiland. Het was bewolkt met zo nu en dan zon en drukkend benauwd, 29 graden zei de auto. Na een 10 minuten rijden waren we er al. 4 euro om te parkeren en we zagen een mooi plekje, helaas geen schaduw te bekennen.
Het was druk en Diana vond haar eerste tentje waar ze een broek en topje heeft gekocht. We hebben rondgelopen en wat gedronken om t vocht aan te vullen. Arjan heeft nog een riem en armband gekocht.
Na 2 uurtjes hielden we t voor gezien en zijn we naar Santa Gertrudis gereden een liefelijk plaatsje midden op t eiland. We hadden al weer dorst gekregen. Eerst ff t kerkje binnen geweest en toen een terrasje gepakt. Hier hebben we een tijdje gezeten, brood met aioli op en john nog een spaghetti.
ondertussen besloten om bij Home Loos te gaan eten in Figueretas, maar eerst de rekening betalen. Nog een rondje door t dorpje gelopen wat winkeltjes in geweest en een heerlijk ijsje op.
Bij de auto aangekomen zag Diana een vrouw die zwerfkatten eten aan t geven was. Ze heeft haar wat geld gegeven voor t goede doel.
Het dak vd auto hebben we opengeschoven en zo zijn we naar Figueretas gereden.
Hier waren we na een kwartier het was druk en geen plek voor de auto , maar na een rondje te hebben gereden reed er een auto voor ons neus weg.
We zijn naar de boulevard gelopen en zo kon je naar het hotel waar Diana ieder jaar zit. Ik ben blijven wachten mn been deed te zeer, toen ze terug waren zijn we naar Home Loos gelopen.
Hier hebben we lekker gegeten. Diana en Arjan namen verschillende tapas, John en ik hebben saté op.
Om half 8 is John snel geld in de parkeermeter bij gaan gooien, we konden niet langer dan 2 uur staan.
Toen het rijstepap toetje erin zat en een koffie bij mij zat iedereen propvol.
We hebben afgerekend en Diana heeft afscheid van eigenaar Julien genomen, misschien tot nog een keer vd week.
Weer thuis gekomen hebben we nog ff binnen op de bank gezeten maar iedereen was moe en zijn we naar bed gegaan.
Carry:8 september 2025Zo dat was weer een hele leuke dag zo te zien en iedereen lekker gegeten.