Maandag 1 september 2025
1 september 2025 - Zaventem, België
Eindelijk vakantie!!! Het is zover hoor. We’re going to Ibiza.
Na uitgebreid Bailey geknuffeld te hebben ( Sver past op hem) zijn we vertrokken richting Hank om Arjan en Diana op te halen.
De koffers gingen met gemak in de auto en nadat we de broer van Arjan gedag hadden gezegd reden we om 10 over 3 het erf af.
De reis ging heel vlot daar waar we file hadden verwacht was helemaal niks alleen bij Antwerpen heel ff wat langzaam gereden dus om 10 over half 5 waren we al bij Het vd Valk hotel bij Airport Zaventem.
Het inchecken ging vlot en we kregen 2 kamerpasjes. Diana mocht kiezen en koos kamer 403 en dus hadden wij kamer 301. Dank je wel Diana wat een kamer zeg met bad en douche, heerlijk!
Weer beneden hebben we gereserveerd voor het diner om 18.00 uur. De mannen zijn de auto in de garage gaan zetten onder het hotel hier staat hij droog tot we weer terug zijn. De vrouwen gingen alvast in een stoel zitten tot de mannen terug waren. We hebben wat gedronken tot het tijd was om te eten.
we kregen een ronde tafel en de menu kaart wat een prijzen zeg, maar de heren gingen voor de schnitzel en wij voor de fish and chips, dit laatste was van zeewier maar wij wilde gewone friet en dat kon ook.
Nog een koffie en een cola als toetje
De mannen namen nog een cola rum volgens de ober was dat een mazout maar wiki zegt dat het cola met bier is… nou ja wat het dan ook was de glazen waren leeg en we hebben afgerekend. (200 euro duur etentje hahaha)
Op weg naar de kamer toen we al bijna in de lift stonden zag Arjan ineens een collega, de deur vd lift wilde al weer dichtgaan dus hup wij er weer uit. Ff gekletst met Jurgen hij vertrekt morgen naar Sicilië. Weer de lift in Verdieping 3 wij eruit en 1 hoger Arjan en Diana, maar Arjan had daarstraks het lichtpasje meegenomen ipv de deurpas dus konden ze niet naar binnen hahaha, wat ben je dan??? een TITEL zou Diana zeggen of John zegt dat het TITOL moet zijn.
We hebben een douche en een bad genomen en lekker op bed de Bondgenoten gekeken.
Astrid:1 september 2025Nou dat is al een mooie start van jullie vakantie. Volgens Bart is cola en bier inderdaad een mazout 🤣😂 welterusten voor dadelijk. Een hele goede reis morgen en geniet ervan.
Diana:1 september 2025🤣❤️🤪💕
Jo:2 september 2025Veel plezier. En een fijne vlucht.
Carry:2 september 2025Wat een mooie eerste dag. Goede reis en fijne vakantie.
Johan:3 september 2025Lekker hoor schnitzel.