Zaterdag 13 september 2025
14 september 2025 - Brussels Airport, België
John had vanmorgen de wekker gezet en was in de badkamer toen Arjan ook al beneden kwam. We konden namelijk vanaf negen uur bij de receptie informeren of we wat langer in ons huisje konden blijven vandaag. Aangezien we pas om 19.10 uur vanavond vliegen. Om 17.00 uur moeten we de auto inleveren. En we hebben geluk we mogen langer gebruik maken van ons huisje en dat helemaal gratis. We hebben gezegd dat we om 16.00 uur gaan uitchecken, dus we kunnen lekker op ons gemak doen. De mannen zijn broodjes gaan halen en toen Diana en ik uit bed waren, hebben we ontbeten.
Het is nu bijna 13:15 uur. De koffers zijn al zover ingepakt. Nog een laatste duik in het zwembad en wat zon meepikken en ik zit in de airco een boek te lezen. Mij veel te warm buiten met al die opvliegers.
Tegen vieren waren we klaar en heeft John bij de buren die hij Nederlands hoorde praten gevraagd of zij onze luchtbedden wilde hebben en dat wilden ze wel die waren ze net van plan om zelf één te gaan kopen. Daarna zijn we naar de receptie gegaan en hebben nog het openstaande bedrag betaald.
Het was ongeveer 20 minuten rijden naar het vliegveld. John heeft Diana en mij afgezet met de koffers en is toen met Arjan de auto gaan inleveren. Daarna konden we de koffers inleveren bij balie 25 tot 27. Dit ging allemaal heel vlot. Op naar de security check en ook hier ging alles goed alleen bij Diana en John ging de pieper weer af. Om de tijd te doden hebben we bij een eettentje gezeten en wat gedronken en later nog een pizza punt op.
Ondertussen was bekend dat we bij gate negen moesten zijn. Wij stonden netjes te wachten en we zagen de laatste mensen door het poortje gaan. Wij zijn snel die kant opgelopen terwijl we daar stonden werden onze namen als LAST CALL omgeroepen maar we waren gelukkig gewoon op tijd en konden als laatste mensen in de bus mee die ons naar het vliegtuig bracht. Rond 19:30 uur zijn we vertrokken en boven Frankrijk hebben we vreselijke turbulentie gehad alles schokte en Arjan die had het niet zo breed maar gelukkig was er verder niks aan de hand het is nu 21:25 uur en de daling is al ingezet. Ik denk dat we zo gaan landen.
Om 21.43 zijn we geland. Het was een flink eind lopen naar de bagageband, toen we daar aankwamen kwamen onze koffers al langs dus die hadden we gelijk.
John belde naar het taxibedrijf om een taxi te laten komen. Zij vertelde waar wij moesten gaan staan te wachten. Wij zijn daar naartoe gelopen en wachten en wachten en wachten. Maar we zagen niemand dus John weer een keer gebeld en toen kregen we te horen dat de taxi er al was maar blijkbaar moesten we naar een andere plek wij daarheen gelopen en weer wachten totdat er op een gegeven moment een man naar ons toekwam met een bordje van der Valk erop, ja dat was dus onze taxi dus wij lopen achter die man aan naar zijn auto bleek het gewoon een auto te zijn geen busje wel een station wagon maar goed alle vier onze koffers konden niet achterin. Arjan zat voorin met een koffer op schoot en wij drieën zaten achterin op elkaar gepropt.
In de auto’s van tegenwoordig zit zo’n irritante piep als je de gordel niet aan hebt, wij zaten opgepropt achterin op de gordel die konden we niet aan doen. Dan maar een irritante piep. Het was gelukkig maar een kort ritje, bij van der Valk Hotel aangekomen hebben John en Arjan de auto gehaald. We hebben de spullen ingeladen en zijn richting huis gereden in Breda bij de McDonald’s. nog iets gegeten en om 1:00 uur reden we bij Arjan en Diana het erf op waar John de broer van Arjan ons al stond op te wachten. We hebben de spullen uitgeladen voor hen en wij zijn naar huis gereden om 1:20 uur waren we thuis en Bailey was zo gek als een deur.... we konden nog niet gelijk naar bed eerst moest hij gekroeld worden.